Experiències

El meu objectiu és restaurar i revitalitzar la teva pell mentre gaudeixes del despertar dels sentits. Per a això, només treballo amb  productes 100% orgànics i vegans que, combinats amb un massatge centrat en maniobres profundes i relaxants, transformen els tractaments en una excel·lent experiència sensorial, única i irrepetible.  Entrar en  el nostre centre de bellesa significa entrar en el meravellós món del benestar.

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Beauty Express

Tractament creat amb productes 100% orgànics Segons les Necessitats. Ideal com a manteniment setmanal o quinzenal i per a qui no disposa de temps.

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Facials

Cadascuna de   les experiències facials, han estat creades cuidant fins al més mínim dels detalls, perquè et vegis i et sentis com et mereixes: Bella i Radiant.

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Corporal

Massatge   a base d'olis essencials de suaus perfums que permet una relaxació total i benestar mental.
Tota una experiència sensorial que has de viure i sentir.

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Embarassades

La   millor etapa de la teva vida, viu-la i gaudeix-la plenament amb el millor dels teus somriures i digues-li adéu a les  teves molèsties. Descobreix el que el  Massatge i el  Drenatge Limfàtic, poden fer per tu i per al teu nadó.

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Tractaments Post-Part

Molt recomanable per ajudar a l'eliminació de toxines, residus metabòlics i excés de líquids acumulats durant l'embaràs.

Odoo - Prova 1 a tres columnes

Cuinant el canvi

Si has decidit començar a cuidar-te i fer el canvi cap a una alimentació sana amb uns bons hàbits o bé iniciar-te en la cuina vegetariana o vegana, és importat comptar amb un bon assessorament per a planificar menús equilibrats i variats, evitar errors i caure en falses creences i mites.