Nutrireset by Eva Grau

Llistat de preus

El teu centre

Troba el teu benestar físic i mental a través de tractaments de bellesa, relax i nutrició.

Platinium Facial
115,00 €

El tractament Platinium de Medik8 fusionat amb el Deep Massage Sculptural, és el Rolls Royce dels facials en cabina. Un tractament realment espectacular que transforma la teva pell a l'instant.

Peelings Especifics
85,00 €

Utilitzo els àcids exfoliants de Medik8 de grau professional per a ressorgir i retexturitzar la teva pell, i poder oferir-te resultats reals que transformin per complet l'aparença de la teva pell.

Tractament Específic Medik8
85,00 €

Medik8, t'ofereix tractaments totalment personalitzats per a resoldre i donar resposta a cadascuna de les teves preocupacions i que així puguis lluir una pell radiant.

Sculptural Deep Face Massage
85,00 €

Aquesta tècnica escultòrica i emmotlladora d'estirament facial no invasiva, és un mètode per al rejoveniment natural que produeix un estirament facial d'una manera ràpida i efectiva i que utilitza el poder de les mans per a remodelar l'oval facial .

Microdermoabrasió Diamond Peel
65,00 €

La Microdermabrasió, és una de les millors maneres de rejovenir la pell a mesura que exfolia la pell, eliminant les cèl·lules mortes en la capa externa, succiona no sols les cèl·lules mortes, sinó també les restes de brutícia i greix que tapen els porus, revelant un rostre radiant.

Lifting de Pestanyes by EG
45,00 €

Tractament per allisar, alçar i estirar les pestanyes allargant-les creant un efecte similar a les extensions de pestanyes.

Depilació llavi superior
6,00 €

Amb els millors productes

Depilació de celles
20,00 €

Perquè les celles són el marc de la mirada, i ressalten els teus ulls, és important el disseny de les teves celles.

Permanent de Pestanyes
45,00 €

La permanent arrissa i modela la pestanya amb una corba més pronunciada a la punta, accentuant el rínxol natural a l’hora que destaca els teus ulls.

Drenatge Limfàtic Facial
60,00 €

El drenatge limfàtic Es tracta d'una tècnica de massatges amb moviments molt suaus i lents de “bombament”. Les petites pressions es dirigeixen en direcció a la limfa per a eliminar les toxines per via natural. Des del rostre baixa cap als ganglis profunds del coll i després drenen a la zona toràcica. S'inicia en el coll i es treballa la cara de baix a dalt.

Higiene Facial Orgànic & Vegan 80 mn
85,00 €

Gaudeix d'una Higiene Facial, vegana, conscient i profunda, totalment personalitzada per a cada tipus de pell, amb productes 100% orgànics.

Higiene Facial Alquímia a la Cabina
65,00 €

Gaudeix d’una Higiene Facial, vegana, conscient i profunda acompanyada de rituals de bellesa i benestar,

Hiporessius LPF
50,00 €

Els hipopressius funcionen a través de respiracions, postures i moviments centrats en el sòl pelvià i destinades a reforçar la faixa abdominal.. L’objectiu és millorar el to muscular de l’abdominal, sòl pèlvic i columna vertebral que pot haver quedat debilitat per l’edat, la practica d’esports i/o el part.

Drenatge Limfàtic Corporal
50,00 €

El Drenatge Limfàtic Manual és una teràpia que facilita la circulació limfàtica. S'utilitza sobretot quan hi ha retenció de líquids o edema i quan el sistema limfàtic està alterat. T'ofereix grans beneficis, ja que depura en eliminar de l'organisme les toxines i substància de desfet, i protegeix regulant la resposta del sistema immunitari enfront de bacteris, virus i altres substàncies patògenes.

Massatges Embarassades
50,00 €

Recupera el teu equilibri i digues-li adéu al mal de cap, d'esquena, cames, peus i cara inflada. però sobretot, és el teu millor moment de relaxació i benestar en connexió amb el teu bebè.

Drenatge Limfàtic Embarassada
50,00 €

El Drenatge Limfàtic, és una tècnica de suaus manipulacions i tècniques de bombament, ideal per a tractar la retenció de líquids de braços, cames i genolls, i que moltes vegades van acompanyades de dolor.

Hipopressius Post-Part LPF
50,00 €

Els exercicis abdominals hipopressius recomanats un cop s’ha complet la quarantena, són molt efectius per aplanar l’abdomen, tancar la diàstasis abdominal, tonificar la panxa, reduir el perímetre abdominal i evitar problemes associats al sòl pèlvic.

Reflexología Podal 50mn
50,00 €

Es treballen els punts reflexes del cos que es troben en els peus mitjançant pressions. Redueix l’estrès, millora la circulació, elimina toxines, equilibra l’organisme i revitalitza l’energia.

Massage Signature Gua Sha
90,00 €

Massatge holístic de rejoveniment facial. Aquest ritual combina l'efectivitat d'un massatge manual estimulant, vigoritzant i drenant amb l'energia dels diferents minerals en forma de Gua Sha. Un ball de pedres calentes i fredes que esborraran la tensió facial del teu rostre i oxigenarà la teva pell.

Lifting Cupping&Gua-Sha
85,00 €

Lifting Natural Holístic, que combina maniobres del massatge Kobido amb el Cupping, el Gua-Sha i el Drenatge Limfàtic, donant com a resultat una pell més lluminosa, amb un oval més definit, reducció de les arrugues, línies d'expressió i ulleres..

Masaje Kobido
85,00 €

El Kobido es combina amb tècniques i punts de Shiatsu, una teràpia japonesa que ajuda a recuperar i equilibrar l'energia del cos. Aplicat en el rostre, fa que aquest tingui més vitalitat i allibera els bloquejos de la musculatura facial i del coll, relaxant les zones tensionals que provoquen arrugues.

Massatge Relaxant
85,00 €

Massatge Relaxant de cames, esquena i cervicals Un massatge a base d'olis vegetals i essencials, Els seus aromes, activen les cèl·lules nervioses que envien impulsos a l'àrea del cervell que associa emocions mentre els olis essencials seran absorbits per la teva pell, estimulant el benestar i milloren la teva salut mental, física i emocional.

Secrets Mil·lenaris de Bellesa 90 mn
120,00 €

Tot un esclat de sensacions què combina les tècniques de massatge més antigues tan corporals com a facials , què permeten una desconnexió total i viure una experiència única plena de serenitat.

Bellesa Perfecta i Natural 90 min
65,00 €

Cada tractament és exclusiu. Creat amb ingredients totalment BIO i Naturals per a recuperar la teva Bellesa Natural.

Beauty Expréssº
50,00 €

Tractament específic amb productes 100% orgànics segons les necessitats. Ideal com a manteniment setmanal o quinzenal i per qui no disposa de temps.

Ofertes i especials

Dóna un cop d'ull a les nostres ofertes especials. Una sèrie de tractaments, serveis i productes que podràs adquirir a un preu molt baix. Cuidar-te com et mereixes és més fàcil que mai.

Segons Pack

Cuinant el canvi

Assesorament nutricional per a aconseguir benestar físic i mental.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Estem prop de tu

Vols descobrir els secrets de la bellesa i el benestar? Posa’t en contacte amb nosaltres!

    Abrir chat