Nutrireset by Eva Grau
icono2

Nutrireset by Eva Grau

Eva Grau

Buscant l’excel·lència des de 1993
Eva Grau va crear el seu centre d’estètica a Andorra per a ajudar a les persones a trobar el benestar físic i mental a través de teràpies i nutrició. Un benestar real, basat en la veritable salut, que només s’aconsegueix a través de l’equilibri del cos i la ment. Nutrireset va néixer com un espai on aconseguir una alimentació sana, natural i equilibrada que aporti salut al cos, tant per fora com per dins.

El constant creixement ha estat un element clau de l’evolució del centre, que s’ha transformat en un temple de benestar físic i mental gràcies als nous coneixements dels seus professionals i a l’enorme i creixent oferta de teràpies que posa a disposició dels seus clients. Les darreres tendències en bellesa i teràpies naturals són una part fonamental de l’essència de Nutrireset, que vol donar a les persones tot el que necessitin per trobar salut i equilibri.

Experiències nutricionals, activitats per a embarassades i mares, teràpies de relax, tractaments de bellesa… A Nutrireset entenem la salut com un tot on cada part del cos està estretament lligada entre si i amb la mateixa ment, que juga un paper capital a l’hora de trobar el benestar. Som molt més que un centre d’estètica a Andorra. Vens a conèixer-nos?

“Eva es una excelente profesional me asesora muy bien y sobre todas las cosas trabaja con unos productos increíbles, toda duda que me surge siempre esta ella explicándome paso a paso. Gracias por ayudarme con mi piel!.”

Marianela Paolini

Google Reviews

DES DE 1993…

Portem dècades cuidant de tu.

Nutrireset va néixer a principis dels anys 90 de la mà d'Eva Grau, que amb una passió irrefrenable pel benestar mental i físic va decidir compartir els seus coneixements en dietètica, nutrició, bellesa i benestar. Perquè sentir-se bé per fora és tan important com sentir-se bé per dins.

Una experiència única

Nutrireset és molt més que un centre d’estètica ubicat al centre d’Andorra. És tracta d’un temple de bellesa, relax i benestar on trobar els millors productes i tractaments per donar-li al cos i a la ment la cura que es mereixen. Un centre Green Beauty de referència, amb productes biorgànics i tractaments de bellesa vegans i cruelty-free.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Estem prop de tu

Vols descobrir els secrets de la bellesa i el benestar? Posa’t en contacte amb nosaltres!

    Abrir chat