Nutrireset by Eva Grau

Drenatge Limfàtic Corporal

Tractament-Nutrireset-by-Eva-Grau-Drenatge-Limfàtic-Corporal-(1)
El Centre - Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Que és el Drenatge Limfàtic Corporal?

El Drenatge Limfàtic Manual és una teràpia que facilita la circulació limfàtica. S'utilitza sobretot quan hi ha retenció de líquids o edema i quan el sistema limfàtic està alterat. T'ofereix grans beneficis, ja que depura en eliminar de l'organisme les toxines i substància de desfet, i protegeix regulant la resposta del sistema immunitari enfront de bacteris, virus i altres substàncies patògenes.

El Massatge limfàtic és un massatge suau, que s'administra sobre el sistema circulatori secundari i que s'utilitza per a activar els líquids de l'organisme i així ajudar a l'eliminació de les substàncies residuals que s'acumulen la limfa. Per això moltes vegades s'utilitza per a eliminar la retenció de líquids, en el tractament de la cel·lulitis, per als problemes circulatoris, les cames cansades, l'evolució de la cicatrització després de la cirurgia, l'acne, els edemes, etc.

Drenatge Limfàtic Corporal

50,00  75 minutes

Categoria:

Descripció

El drenatge limfàtic manual és una tècnica específica que s’aplica sobre el sistema limfàtic per afavorir la circulació i l’eliminació de líquids. Es fan servir maniobres suaus, lentes i repetitives què elimina toxines, reforça el sistema immunitari, restableix la circulació sanguínia, tracta la retenció de líquids i aporta serenitat i relaxació mental. El Massatge limfàtic és un massatge suau, que s’administra sobre el sistema circulatori secundari i que s’utilitza per a activar els líquids de l’organisme i així ajudar a l’eliminació de les substàncies residuals que s’acumulen la limfa. Per això moltes vegades s’utilitza per a eliminar la retenció de líquids, en el tractament de la cel·lulitis, per als problemes circulatoris, les cames cansades, l’evolució de la cicatrització després de la cirurgia, l’acne, els edemes, etc. Els beneficis del drenatge limfàtic: 1. Elimina la retenció de líquids. 2. Acció analgèsica 3. Redueix la inflamació. 4. Millora les defenses de l’organisme. 5. Té un efecte de relaxant. 6. Afavoreix la circulació de la sang . 7. Després d’una cirurgia ajuda a accelerar la curació dels teixits i evita els edemes. 8. No provoca dolor.

Informació addicional

Durada

,

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Drenatge Limfàtic Corporal”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

icono2

Beneficis del drenatge limfàtic

Beneficis del drenatge limfàtic
Acció analgèsica
Redueix la inflamació
Millora les defenses de l'organisme
Té un efecte de relaxant
Afavoreix la circulació de la sang

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Abrir chat