Nutrireset by Eva Grau

Drenatge Limfàtic per a Embarassades

Drenatge Limfàtic Corporal Embarassada 30m
El Centre - Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Drenatge Limfàtic per a Embarassades

El Drenatge Limfàtic és una tècnica de suaus manipulacions i tècniques de bombament, ideal per a tractar la retenció de líquids de braços, cames i genolls, i que moltes vegades van acompanyades de dolor.

El massatge terapèutic i relaxant, t'ajuda a combatre l'insomni, mal de cap, d'esquena i lumbars a causa del canvi estructural i hormonal que el teu cos està sofrint i que moltes vegades afecten el teu estat d'ànim, així com a regular el teu sistema nerviós. Ideal per tractar la retenció de líquids de cames i genolls què moltes vegades van acompanyades de dolor i què apareixen a partir del tercer trimestre.

Drenatge Limfàtic Corporal Embarassada

50,00  75 minutes

Categoria:

Descripció

El Drenatge Limfàtic, és una tècnica de suaus manipulacions i tècniques de bombament, ideal per a tractar la retenció de líquids de braços, cames i genolls, i que moltes vegades van acompanyades de dolor. El massatge terapèutic i relaxant, t’ajuda a combatre l’insomni, mal de cap, d’esquena i lumbars a causa del canvi estructural i hormonal que el teu cos està sofrint i que moltes vegades afecten el teu estat d’ànim, així com a regular el teu sistema nerviosaIdeal per tractar la retenció de líquids de cames i genolls què moltes vegades van acompanyades de dolor i què apareixen a partir del tercer trimestre.

Informació addicional

Durada

,

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Drenatge Limfàtic Corporal Embarassada”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

icono2

Beneficis dels tractaments per a embarassades

Millora de l’estat físic

Els massatges resten tensió als músculs i aporten una enorme sensació de benestar en tot el cos.

Equilibri

Durant l’embaràs, especialment als últims mesos, és important que la futura mare estigui preparada físicament i mentalment.

Relaxació mental

La millora de l’estat físic relaxa la ment i l’ajuda a afrontar els mesos més decisius de la gestació.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Abrir chat