Nutrireset by Eva Grau

Drenatge Limfàtic Facial

Tractament-Nutrireset-by-Eva-Grau-Drenatge-Limfàtic-Facial-(1)
El Centre - Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Què és el Drenatge Limfàtic Facial?

El drenatge limfàtic Es tracta d'una tècnica de massatges amb moviments molt suaus i lents de "bombament". Les petites pressions es dirigeixen en direcció a la limfa per a eliminar les toxines per via natural. Des del rostre baixa cap als ganglis profunds del coll i després drenen a la zona toràcica. S'inicia en el coll i es treballa la cara de baix a dalt.

Drenatge Limfàtic Facial

60,00  75 minutes

Categoria:

Informació addicional

Durada

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Drenatge Limfàtic Facial”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

icono2

Beneficis del drenatge facial

Beneficis per la salut i la pell

Els massatges de drenatge limfàtic en general són molt bons per a la salut i, en particular, el facial permet millorar l'estat de la pell.

Rejovenidor i elimina toxines

És un rejovenidor increïble, així com ideals per tractar els problemes de bosses sota els ulls, perquè elimina l'excés de líquids i les toxines que s'acumulen en els teixits.

Es treballen afeccions

Amb el drenatge facial es treballen diferents afeccions, com pot ser la rosàcia, que causa congestió, enrogiment i inflamació de la pell; o també l'acne perquè redueix la proliferació de bacteris.

Disminueix l'ansietat i l'estrès

El drenatge limfàtic actua sobre el sistema nerviós i t'ajuda a baixar l'ansietat i l'estrès. Si estàs extenuada, és molt recomanat per a millorar l'aspecte de cansament, les línies d'expressió i les ulleres.

Milloren la circulació sanguínia

Al seu torn, afavoreix a la circulació sanguínia, oxigena els teixits -que té com a conseqüència un efecte rejovenidor- i millora la microcirculació i nutrició cel·lular.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Abrir chat