Nutrireset by Eva Grau
icono2

Nutrireset by Eva Grau

Nutrireset by Eva Grau

Eva Grau

Buscant l’excel·lència des de 1993

Sóc Eva Grau i em dedico al món de la bellesa des de l’any 1993. Des de l’inici, em vaig adonar de la  importància de portar una bona alimentació no sols per a lluir una pell perfecta i radiant, sinó per a sentir-se  en harmonia amb el nostre cos. Ës per això que he estat compaginant estudis de dietètica i nutrició amb les  últimes tendències de bellesa i teràpies manuals, perquè treballades en sinergia, pugui aconseguir el meu  objectiu: Obtenir l’Excel·lència per a oferir-te un servei que t’ompli de satisfacció. 

Perquè m’apassiona cuidar, mimar i millorar la teva pell i fer què gaudeixis d’una experiència única de bellesa  i benestar, el centre, s’ha transformat en un temple de benestar físic i mental gràcies a la formació continuada i a l’enorme i creixent oferta de teràpies que poso a la teva disposició, creant nous protocols, fruits de la  combinació dels millors productes i tècniques perquè en cada tractament esclati la màgia de la transformació  de la teva pell i de la teva ment.

“Eva es una excelente profesional me asesora muy bien y sobre todas las cosas trabaja con unos productos increíbles, toda duda que me surge siempre esta ella explicándome paso a paso. Gracias por ayudarme con mi piel!.”

Marianela Paolini

Google Reviews

DES DE 1993…

Portem dècades cuidant de tu.

Nutrireset va néixer a principis dels anys 90 de la mà d'Eva Grau, que amb una passióirrefrenable pel benestar mental i físic va decidir compartir els seus coneixements endietètica, nutrició, bellesa i benestar. Perquè sentir-se bé per fora és tan importantcom sentir-se bé per dins.

Una experiència única

Nutrireset és molt més que un centre d’estètica ubicat al centre d’Andorra. És tractad’un temple de bellesa, relax i benestar on trobar els millors productes i tractamentsper donar-li al cos i a la ment la cura que es mereixen. Un centre Green Beauty dereferència, amb productes biorgànics i tractaments de bellesa vegans i cruelty-free.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993