Drenatge Limfàtic Facial

TRATAMIENTO INDV
Tractament-Nutrireset-by-Eva-Grau-Drenatge-Limfàtic-Facial-(1)
El Centre Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Què és el Drenatge Limfàtic Facial?

El drenatge limfàtic Es tracta d’una tècnica de massatges amb moviments molt suaus i lents de “bombament”. Les petites pressions es dirigeixen en direcció a la limfa per a eliminar les toxines per via natural. Des del rostre baixa cap als ganglis profunds del coll i després drenen a la zona toràcica. S’inicia en el coll i es treballa la cara de baix a dalt.

Drenatge Limfàtic Facial

65,00  55 minuts

Categoria:

Informació addicional

Durada

icono2

Beneficis del drenatge facial

Icon

Beneficis per la salut i la pell

Els massatges de drenatge limfàtic en general són molt bons per a la salut i, en particular, el facial permet millorar l'estat de la pell.

Icon

Rejovenidor i elimina toxines

És un rejovenidor increïble, així com ideals per tractar els problemes de bosses sota els ulls, perquè elimina l'excés de líquids i les toxines que s'acumulen en els teixits.

Icon

Es treballen afeccions

Amb el drenatge facial es treballen diferents afeccions, com pot ser la rosàcia, que causa congestió, enrogiment i inflamació de la pell; o també l'acne perquè redueix la proliferació de bacteris.

Icon

Disminueix l'ansietat i l'estrès

El drenatge limfàtic actua sobre el sistema nerviós i t'ajuda a baixar l'ansietat i l'estrès. Si estàs extenuada, és molt recomanat per a millorar l'aspecte de cansament, les línies d'expressió i les ulleres.

Icon

Milloren la circulació sanguínia

Al seu torn, afavoreix a la circulació sanguínia, oxigena els teixits -que té com a conseqüència un efecte rejovenidor- i millora la microcirculació i nutrició cel·lular.

Alguns dels nostres productes

Cynthia Sd
Cynthia Sd
2023-11-09
J'ai eu la chance de découvrir l'institut d'Eva, et je suis complètement sous le charme de son incroyable talent. Ses mains magiques me transportent à chaque séance hors du temps. Son professionnalisme et son expertise sont inégalables. Je recommande vivement l'institut d'Eva à tous ceux qui recherchent des soins esthétiques d'exception. C'est l'endroit idéal pour se détendre, se ressourcer et se sentir bien.
Susana Alves
Susana Alves
2023-10-06
Un 10 per la Eva. Vaig contactar amb ella quan estava embarassada, ja que estava buscant un massatge per embarassades. Es una persona molt profesional, molt agradable. A data d’avui continuo confiant en els seus serveis. Molt recomanable.
F CAST
F CAST
2023-09-25
Très bien, Eva est très agréable et ces soins de qualités !
IOLANDA RIBA
IOLANDA RIBA
2023-08-29
Avui he pogut gaudir de les fantàstiques mans de l’Eva, de tot el seu saber fer, la gran professionalitat i experiència. Sens dubte un moment maravellós de les meves vacances. La meva pell ha canviat en una hora✨ Es parada obligada si aneu a Andorra. Moltíssimes gràcies Eva!
Alba Ariza
Alba Ariza
2023-08-19
Fui a hacerme un masaje que mis amigas me regalaron por la maternidad y quedé encantada. Eva es muy buena profesional, muy amable y sus masajes una maravilla. El local es muy agradable y accesible. Sin duda recomiendo la experiencia y seguro que repetiré!
geraldine güell
geraldine güell
2023-07-10
Molt bona atenció i cura de tots els detalls. He conegut l Eva gràcies a un regal que m han fet les amigues per un massatge per embarassades i ho recomano plenament.
Noemi Abitbol Oziel
Noemi Abitbol Oziel
2023-04-21
Excellent. Una troballa per casualitat i ha estat un plaer estar en les seves mans. Després d'una operació d'abdominoplastia el meu cos necesitava que el cuidessin, encara vas amb por i posar-me en les seves mans ha estat increíble, com la meva panxa ha cambiat en poc temps. Solament et puc dir gracies eva!!!

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt