Nutrireset by Eva Grau

Drenatge Limfàtic Facial

TRATAMIENTO INDV
Tractament-Nutrireset-by-Eva-Grau-Drenatge-Limfàtic-Facial-(1)
El Centre Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Què és el Drenatge Limfàtic Facial?

El drenatge limfàtic Es tracta d'una tècnica de massatges amb moviments molt suaus i lents de "bombament". Les petites pressions es dirigeixen en direcció a la limfa per a eliminar les toxines per via natural. Des del rostre baixa cap als ganglis profunds del coll i després drenen a la zona toràcica. S'inicia en el coll i es treballa la cara de baix a dalt.

Drenatge Limfàtic Facial

65,00  55 minuts

Categoria:

Informació addicional

Durada

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Drenatge Limfàtic Facial”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

icono2

Beneficis del drenatge facial

Icon
Beneficis per la salut i la pell

Els massatges de drenatge limfàtic en general són molt bons per a la salut i, en particular, el facial permet millorar l'estat de la pell.

Icon
Rejovenidor i elimina toxines

És un rejovenidor increïble, així com ideals per tractar els problemes de bosses sota els ulls, perquè elimina l'excés de líquids i les toxines que s'acumulen en els teixits.

Icon
Es treballen afeccions

Amb el drenatge facial es treballen diferents afeccions, com pot ser la rosàcia, que causa congestió, enrogiment i inflamació de la pell; o també l'acne perquè redueix la proliferació de bacteris.

Icon
Disminueix l'ansietat i l'estrès

El drenatge limfàtic actua sobre el sistema nerviós i t'ajuda a baixar l'ansietat i l'estrès. Si estàs extenuada, és molt recomanat per a millorar l'aspecte de cansament, les línies d'expressió i les ulleres.

Icon
Milloren la circulació sanguínia

Al seu torn, afavoreix a la circulació sanguínia, oxigena els teixits -que té com a conseqüència un efecte rejovenidor- i millora la microcirculació i nutrició cel·lular.

Alguns dels nostres productes

Maria Andorra
Maria Andorra
2021-08-14
Mi experiencia con Eva siempre es positiva, salgo relajada, y contenta con el resultado del tratamiento y siempre resuelve mis dudas y me asesora.
LILIANA TURIZZO
LILIANA TURIZZO
2021-07-25
Eva es una profesional de los pues a la cabeza. No para de formarse en las novedades que ofrece a su clientela. Como asesora de piel es lo máximo!!! Me encanto mi experiencia de belleza con ella !!! Repetiré seguro!!!
Emilie Klasen
Emilie Klasen
2021-07-22
Experiències simplement màgiques! Excel·lent recepció i servei d'alta qualitat. L'Eva és una gran professional, i els seus consells són increïbles. Institut per recomanar "les yeux fermés". Si vols fer un regal. No dubti!
Marianela Paolini
Marianela Paolini
2021-07-22
Eva es una excelente profesional me asesora muy bien y sobre todas las cosas trabaja con unos productos increíbles, toda duda que me surge siempre esta ella explicándome paso a paso. Gracias por ayudarme con mi piel !
Gloria Gomez
Gloria Gomez
2021-07-22
Una gran pofesional, qué se nota ama su trabajo. Siempre te recomienda lo qué mejor le va a tu piel. No pierdas la oportunidad ponerte en sus manos, el resultado es fantástico. Tu piel tendrá su mejor versión!! Y sobretoto disfrutar de sus tratamientos es un lujo para tí y para tu piel!
Martí Mercadé
Martí Mercadé
2020-08-04
L'Eva és una gran professional i una gran persona, es nota les ganes i la passió que hi possa a la feina! En el meu cas m'ha solucionat un problema que tenia la meva pell, això si, els productes son de primer nivell. Recomano 100% conèixer l'Eva!
Elena Brugués
Elena Brugués
2020-06-14
Excel·lent
Jessica Curia Rodrigo
Jessica Curia Rodrigo
2020-06-06
100% recomanable. Gran professional, es nota que li agrada la seva feina. Aconsegueix que puguis desconectar durant una estona

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993