Nutrireset by Eva Grau

Ritual Bosc Màgic

Ritual Bosc Màgic 1
Ritual Bosc Màgic 2
El Centre Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Què és el Ritual Bosc Màgic?

Amb la unió de la Fusta i la Pedra, dos elements de la Terra, he creat aquest magnífic Ritual de Maderoterapia Facial. Un Ritual creat amb molta cura perquè connectis amb la teva bellesa més interna i despertis la naturalesa dels teus sentits relaxant la teva ment i la teva musculatura facial, perquè donis pas a una energia nova i plena de llum, que es va reflectir en el teu rostre, lluint més radiant, relaxat i rejovenit.

icono2

Beneficis dels Ritual Bosc Màgic?

Icon
Hidrata la teva pell

Cuidar la pell amb tractaments i productes naturals ajuda a eliminar impureses i a lluir un rostre més sa i estètic.

Icon
Millora el to i la lluminositat

Provoca una millora visible en la pell donant-li lluminositat i millorant el to

Icon
Elimina i prevé les arrugues

Elimina i prevé les arrugues, redueix les bosses dels ulls i proporciona una gran hidratació a la pell.

Alguns dels nostres productes

Maria Andorra
Maria Andorra
2021-08-14
Mi experiencia con Eva siempre es positiva, salgo relajada, y contenta con el resultado del tratamiento y siempre resuelve mis dudas y me asesora.
LILIANA TURIZZO
LILIANA TURIZZO
2021-07-25
Eva es una profesional de los pues a la cabeza. No para de formarse en las novedades que ofrece a su clientela. Como asesora de piel es lo máximo!!! Me encanto mi experiencia de belleza con ella !!! Repetiré seguro!!!
Emilie Klasen
Emilie Klasen
2021-07-22
Experiències simplement màgiques! Excel·lent recepció i servei d'alta qualitat. L'Eva és una gran professional, i els seus consells són increïbles. Institut per recomanar "les yeux fermés". Si vols fer un regal. No dubti!
Marianela Paolini
Marianela Paolini
2021-07-22
Eva es una excelente profesional me asesora muy bien y sobre todas las cosas trabaja con unos productos increíbles, toda duda que me surge siempre esta ella explicándome paso a paso. Gracias por ayudarme con mi piel !
Gloria Gomez
Gloria Gomez
2021-07-22
Una gran pofesional, qué se nota ama su trabajo. Siempre te recomienda lo qué mejor le va a tu piel. No pierdas la oportunidad ponerte en sus manos, el resultado es fantástico. Tu piel tendrá su mejor versión!! Y sobretoto disfrutar de sus tratamientos es un lujo para tí y para tu piel!
Martí Mercadé
Martí Mercadé
2020-08-04
L'Eva és una gran professional i una gran persona, es nota les ganes i la passió que hi possa a la feina! En el meu cas m'ha solucionat un problema que tenia la meva pell, això si, els productes son de primer nivell. Recomano 100% conèixer l'Eva!
Elena Brugués
Elena Brugués
2020-06-14
Excel·lent
Jessica Curia Rodrigo
Jessica Curia Rodrigo
2020-06-06
100% recomanable. Gran professional, es nota que li agrada la seva feina. Aconsegueix que puguis desconectar durant una estona

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993