Nutrireset by Eva Grau

Tractaments de Bellesa a Nutrireset by Eva Grau.

Els nostres tractaments

Nutrireset compta amb una sèrie de tractaments d’estètica i benestar que tenen com a objectiu que cada persona trobi un estat òptim de benestar físic i mental. Des d’experiències de bellesa fins a assessorament nutricional, volem que tinguis la clau de la teva pròpia felicitat. Fes un cop d’ull als nostres tractaments d’estètica i benestar i viu-los amb nosaltres.

Tractaments estètics

Facials

La cara és el mirall de l'ànima. Cuida-la amb tractaments únics que estan dissenyats cuidant fins al més mínim dels detalls, perquè et vegis i et sentis com et mereixes: Bella i Radiant.

Corporals

Viu una experiència sensorial. Massatges a base d'olis essencials amb suaus perfums que t'aportaran una relaxació total.

Embarassades

Tractaments específics de massatge i drenatge limfàtic perquè puguis gaudir d’una de les etapes més meravelloses de la vida.

Postpart

Eliminació de toxines, residus metabòlics i excés de líquids acumulats durant l'embaràs.

Rituals de Bellesa

Regala't un moment PER A TU, per estimar-te i celebrar la vida i la teva bellesa.

Cuinant el canvi

Assessorament per a portar un estil de vida saludable i aconseguir el benestar físic i mental a través de l'alimentació.

“Mi experiencia con Eva siempre es positiva, salgo relajada, y contenta con el resultado del tratamiento y siempre resuelve mis dudas y me asesora.”

Maria Andorra

Google Reviews

Natural

Tots els productes que utilitzem pels nostres tractaments contenen un alt percentatged'ingredients naturals.

Sostenible

Les nostres marques segueixen la filosofia Green Beauty i garanteixen uns resultatsincreïbles gràcies a la seva alta concentració en principis actius.

Vegà

Els nostres productes són cruelty-free: ni són testats en animals ni estan formulatsamb ingredients d'origen animal.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993