Nutrireset by Eva Grau

Serveis

Beauty Party

Beauty Party by Eva Grau, una festa entre amigues que conjumina diversió i bellesa i que a totes ens encanta, bé per a celebrar un aniversari, per a un comiat de soltera, per a una festa temàtica... o perquè simplement et ve de gust passar una tarda al Carrie Bradshaw i les seves amigues..., aprenent aquests petits detalls i secrets que et faran lluir una pell radiant.

Cuinant el canvi

Cuidar de la teva alimentació, és cuidar de la teva salut i cuidar de la teva salut, és cuidar de tu. Que genial és cuidar-te perquè et vols, perquè t'agrada i no per obligació.

Masterclass of Beauty

Perquè la teva pell és única i és la teva companya de viatge des que neixes fins que mors, has de cuidar-la, acaronar-la i estimar-la, i ella t'ho retornarà amb bellesa.

“Mi experiencia con Eva siempre es positiva, salgo relajada, y contenta con el resultado del tratamiento y siempre resuelve mis dudas y me asesora.”

Maria Andorra

Google Reviews

Natural

Tots els productes que utilitzem pels nostres tractaments contenen un alt percentatged'ingredients naturals.

Sostenible

Les nostres marques segueixen la filosofia Green Beauty i garanteixen uns resultatsincreïbles gràcies a la seva alta concentració en principis actius.

Vegà

Els nostres productes són cruelty-free: ni són testats en animals ni estan formulatsamb ingredients d'origen animal.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Estem prop de tu

Vols descobrir els secrets de la bellesa i el benestar? Posa’t en contacte amb nosaltres!