Nutrireset by Eva Grau

Drenatge Limfàtic Corporal

TRATAMIENTO INDV
Tractament-Nutrireset-by-Eva-Grau-Drenatge-Limfàtic-Corporal-(1)
El Centre Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Que és el Drenatge Limfàtic Corporal?

El Drenatge Limfàtic Manual és una teràpia que facilita la circulació limfàtica. S'utilitza sobretot quan hi ha retenció de líquids o edema i quan el sistema limfàtic està alterat. T'ofereix grans beneficis, ja que depura en eliminar de l'organisme les toxines i substància de desfet, i protegeix regulant la resposta del sistema immunitari enfront de bacteris, virus i altres substàncies patògenes.

El Massatge limfàtic és un massatge suau, que s'administra sobre el sistema circulatori secundari i que s'utilitza per a activar els líquids de l'organisme i així ajudar a l'eliminació de les substàncies residuals que s'acumulen la limfa. Per això moltes vegades s'utilitza per a eliminar la retenció de líquids, en el tractament de la cel·lulitis, per als problemes circulatoris, les cames cansades, l'evolució de la cicatrització després de la cirurgia, l'acne, els edemes, etc.

Drenatge Limfàtic Corporal

50,00  40 minuts

Durada
Ordre total:
Categoria:

Descripció

El drenatge limfàtic manual és una tècnica específica que s’aplica sobre el sistema limfàtic per afavorir la circulació i l’eliminació de líquids. Es fan servir maniobres suaus, lentes i repetitives què elimina toxines, reforça el sistema immunitari, restableix la circulació sanguínia, tracta la retenció de líquids i aporta serenitat i relaxació mental.El Massatge limfàtic és un massatge suau, que s’administra sobre el sistema circulatori secundari i que s’utilitza per a activar els líquids de l’organisme i així ajudar a l’eliminació de les substàncies residuals que s’acumulen la limfa. Per això moltes vegades s’utilitza per a eliminar la retenció de líquids, en el tractament de la cel·lulitis, per als problemes circulatoris, les cames cansades, l’evolució de la cicatrització després de la cirurgia, l’acne, els edemes, etc.Els beneficis del drenatge limfàtic:1. Elimina la retenció de líquids.2. Acció analgèsica3. Redueix la inflamació.4. Millora les defenses de l’organisme.5. Té un efecte de relaxant.6. Afavoreix la circulació de la sang .7. Després d’una cirurgia ajuda a accelerar la curació dels teixits i evita els edemes.8. No provoca dolor.

Informació addicional

Durada

,

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Drenatge Limfàtic Corporal”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

icono2

Beneficis del drenatge limfàtic

Icon
Beneficis del drenatge limfàtic
Icon
Acció analgèsica
Icon
Redueix la inflamació
Icon
Millora les defenses de l'organisme
Icon
Té un efecte de relaxant
Icon
Afavoreix la circulació de la sang

Alguns dels nostres productes

Maria Andorra
Maria Andorra
2021-08-14
Mi experiencia con Eva siempre es positiva, salgo relajada, y contenta con el resultado del tratamiento y siempre resuelve mis dudas y me asesora.
LILIANA TURIZZO
LILIANA TURIZZO
2021-07-25
Eva es una profesional de los pues a la cabeza. No para de formarse en las novedades que ofrece a su clientela. Como asesora de piel es lo máximo!!! Me encanto mi experiencia de belleza con ella !!! Repetiré seguro!!!
Emilie Klasen
Emilie Klasen
2021-07-22
Experiències simplement màgiques! Excel·lent recepció i servei d'alta qualitat. L'Eva és una gran professional, i els seus consells són increïbles. Institut per recomanar "les yeux fermés". Si vols fer un regal. No dubti!
Marianela Paolini
Marianela Paolini
2021-07-22
Eva es una excelente profesional me asesora muy bien y sobre todas las cosas trabaja con unos productos increíbles, toda duda que me surge siempre esta ella explicándome paso a paso. Gracias por ayudarme con mi piel !
Gloria Gomez
Gloria Gomez
2021-07-22
Una gran pofesional, qué se nota ama su trabajo. Siempre te recomienda lo qué mejor le va a tu piel. No pierdas la oportunidad ponerte en sus manos, el resultado es fantástico. Tu piel tendrá su mejor versión!! Y sobretoto disfrutar de sus tratamientos es un lujo para tí y para tu piel!
Martí Mercadé
Martí Mercadé
2020-08-04
L'Eva és una gran professional i una gran persona, es nota les ganes i la passió que hi possa a la feina! En el meu cas m'ha solucionat un problema que tenia la meva pell, això si, els productes son de primer nivell. Recomano 100% conèixer l'Eva!
Elena Brugués
Elena Brugués
2020-06-14
Excel·lent
Jessica Curia Rodrigo
Jessica Curia Rodrigo
2020-06-06
100% recomanable. Gran professional, es nota que li agrada la seva feina. Aconsegueix que puguis desconectar durant una estona

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993