Nutrireset by Eva Grau

Microdermoabrasió Diamond Peel

MICRODERMOABRASIÓN DIAMOND PEEL
El Centre - Nutrireset by Eva Grau 3
icono2

Què és la Microdermoabrasió Diamond Peel?

La Microdermabrasió, és una de les millors maneres de rejovenir la pell a mesura que exfolia la pell, eliminant les cèl·lules mortes en la capa externa, succiona no sols les cèl·lules mortes, sinó també les restes de brutícia i greix que tapen els porus, revelant un rostre radiant.

Quan la pell no s'exfolia regularment, les cèl·lules comencen a acumular-se en la superfície, la qual cosa contribueix a un cutis opac i sense vida. Aquestes cèl·lules, quan es combinen amb el sèu natural en la pell creen bloquejos en els porus, la qual cosa contribueix a la formació de punts negres i altres imperfeccions. L'eliminació d'aquestes cèl·lules no sols millorarà la complexió de la teva pell, sinó que també activarà la renovació cel·lular, per la qual cosa pot fer que la teva pell es vegi més jove i radiant i li proporcionarà al teu rostre, beneficis a llarg termini.

Microdermoabrasión Diamond Peel

65,00  75 minutes

Categoria:

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Microdermoabrasión Diamond Peel”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

icono2

Com és el tractament?

Per quines pells?

La microdermoabrasió és ideal per a molts problemes de la pell, des d'envelliment prematur, pell propensa a l'acne o cicatrius, tipus de pell seca, hiperpigmentació i taques de l'edat i un rostre generalment opac.

Cada quant s'ha de fer?

El tractament facial de microdermabrasió es pot realitzar com una teràpia única per a aclarir la pell o repetir-se durant tot l'any per a mantenir el teu rostre fresc i radiant.

Quantes sessions es necessiten?

Les sessions estan disponibles per a comprar-les soles o en bons de 4, la qual cosa les converteix en el regal perfecte per a la persona conscient de la bellesa en la seva vida.

Nutrireset by Eva Grau

Som benestar des de 1993

Abrir chat