Què és la Doble Neteja Facial?

La neteja, és la clau que obre la porta principal de la teva pell a la resta de productes que formen part del teu Ritual de Bellesa, és el primer pas en la cura de la teva pell. És essencial per a eliminar les impureses diàries alhora que la condiciones, assegurant que els següents passos de la teva cura facial, tindran uns resultats més optimitzats: els sèrums penetraran més profundament mentre les cremes hidratarán encara més la pell, ja que els principis actius de les seves fórmules, podran realitzar millor el seu treball.

Per això, les dones asiàtiques llueixen una pell tan divina, elles no conceben la seva rutina diària de la Cura de la Pell, sense una bona neteja. La Doble Neteja, és la forma que elles  tenen de netejar la seva pell independentment de si es maquillen o no, i que consisteix en l’aplicació de dos netejadors, un en format oliï i l’altre en base aquosa.
La primera fase de la neteja, està pensada per a retirar, d’una banda, tot el maquillatge i per l’altre, l’excés de greix que la nostra pell hagi pogut produir al llarg del dia.

Encara que la teva pell generi un excés de sèu, el netejador en base oliï, és perfecte per a tu ja que el greix només es dissol amb un altre greix, en aquest cas l’oli. ULL: Això no significa que qualsevol oli sigui vàlid, ja que alguns com l’oli de coco i germen de blat, són altament *comedogénicos, és a dir, poden crear brots d’acne i imperfeccions en la pell com ara impureses, punts negres, barbs i comedons, així com obstrucció dels porus, d’aquí la importància de no experimentar sense tenir l’assessorament d’una professional.

Aplicació. Sobre la pell seca, apliquem una petita quantitat a les nostres mans i apliquem l’oli per tot el nostre rostre, primer amb lisatjes amb tot el palmell, i després amb les puntes dels dits, realitzem cercles per a anar removent tot el maquillatge, així com l’excés de sèu. Insistirem en la zona d’ulls i llavis, per a retirar el maquillatge d’aquests, insistint una mica més en el cas que siguin resistents a l’aigua. Al no necessitar cotó ni tovalloletes, és perfecte fins i tot per a les pells més delicades. En finalitzar, retirem el producte, amb aigua.

La segona fase de la neteja, es realitza amb un producte de base aquosa com pot ser el teu netejador de sempre, la pastilla de sabó específica, netejadors en gel o en escuma, o llets emolients. ULL: Aquí si has d’utilitzar el producte més adequat a les necessitats de la teva pell.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt