Què és l’acne i com tractar-lo

Segons La Reial Acadèmia, és una malaltia de la pell caracteritzada per una inflamació crònica de les glàndules pilosebàcies, especialment en la cara i a l’esquena.
És una de les patologies més freqüents de la pell i que afecta  el 80% de la població en algun moment de la seva vida i que sobretot afecta principalment a la gent jove, entre els 12-24 anys i en alguns casos, es manté durant la seva vida adulta.
Encara que l’acne pot ser degut a factors intrínsecs i extrínsecs, els dos tenen en comú, la superproducció de sèu coneguda com a seborrea, la hiperqueratosis i la proliferació de bacteris com la Propionibacterium acne  que té una influència directa en l’aparició de l’acne. Quan s’ajunta aquest excés de queratinització amb una deficient descamació de les cèl·lules mortes que es troben dins del fol·licle, amb l’excés de sèu, es formen taps que bloquegen les glàndules sebàcies.

QUÈ PASSA DINS DEL FOL·LICLE?

Dins del fol·licle, hi ha un excés de sèu així com de cèl·lules mortes que no s’han desprès ni eliminat de manera correcta i es crea un tap, però les glàndules siguin generant més sèu i es va creant una bola cada vegada més gran i els bacteris es troben en la seva salsa i aquí comença la festa. El sèu que conté una gran quantitat d’àcids grassos lliures al costat de la queratina, contribueix al procés inflamatori, formant-se les pústules i els quistos. L’acne necessita un tractament que controlo la superproducció de sèu i de cèl·lules, així com la deficitària eliminació de les cèl·lules mortes i la inflamació que provoca,  alhora que es molt important la higienització i principis bactericides por el tant, aquest tractament es llarg, has de saber ni la penicil·lina ha pogut combatre-les, i es molt important el teu compromís. Si tu segueixes el teu tractament d’acord amb les pautes que te recomana tu terapeuta, els resultats seran visibles a curt termini, però no has d’abandonar-ho una vegada comences a veure’t bé.

TRACTAMENT I INGREDIENTS CLAU:

NETEJADORA: Cal començar per una bona higiene tant al matí com a la nit, i amb les mans bé netes. Amb una netejadora com és la Clarifyng Foam, que conté ingredients bactericides com  l’Arbre del te i Clorhexidina Diglunato . La clorhexidina s’utilitza àmpliament com a desinfectant i antisèptic en hospitals, i es pot utilitzar per a banyar als pacients greus amb l’objectiu de matar els bacteris i reduir la propagació de les infeccions.

EXFOLIANTS: com l’àcid salicílic, azeleico, mandèlic i glicòlic per a reduir la queratinització, agilitar l’eliminació de les cèl·lules mortes i que penetrin  a l’interior dels porus i els alliberin de l’obstrucció com els que trobem en el Blemish Control Pads

ANTIINFLAMATORIS: Com el sèrum Clarity Peptides amb un alt contingut en Niacinamida i betaglucans per a reduir la inflamació i les irritacions.

HIDRATANTS seborreguladores i protectores de la flora microbiana de la pell amb Pre i Probiòtics per a equilibrar el sistema de defensa microbiana per a així minimitzar l’aparició del bacteri que causa els brots. Ingredients què els conté la crema reguladora Balance Moisturiser

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt