Gua Sha, què és, la seva història i els seus beneficis.

Cada vegada més, està de moda totes els secrets i tècniques de bellesa orientals i una de les últimes a aterrar ha estat la famosa pedra Gua Sha, que encara que et sembli molt nova, té els seus orígens fa més de 1000 anys com a part de la medicina tradicional xinesa, encara que no apareix en cap compendi mèdic fins a 1377 en la dinastia xinesa Ming (1368-1644).

I ara, ens endinsarem a conèixer més què significa Gua Sha i que beneficis ens aporta.

La Gua Sha, s’utilitzava com a medicina popular a les cases per a alleujar, dolors, rojors, febre.. mitjançant un fregat intens en la pell en la zona bloquejada, d’aquí prové el seu nom, * = fregar i Sha = vermelló. Amb aquest massatge de fregament enèrgic sobre la pell, es desfeien els bloquejos energètics, estimulant la circulació sanguínia i de líquids, afavorint l’eliminació de toxines. La Gua Sha, ha anat sofrint variacions i encara que actualment la trobem de diferents formes i pedres, originàriament era una espàtula arrodoniu i de banya de vaca.

GUA SHA FACIAL

Cada vegada hi ha més demanda de tractaments de bellesa natural com el massatge Kobido, el Drenatge Limfàtic facial o l’Sculptural face, d’aquí el redescobriment i adaptació al món de la bellesa d’aquesta eina mil•lenària que s’ha convertit en l’última tendència en el món de la bellesa . .

La pedra que s’utilitza per al rostre, té una forma determinada per a poder adaptar-se a les diferents zones del nostre rostre, d’aquí l’ampli ventall de formes i de pedres, ja que depenent de l’acció que volem obtenir, treballarem una pedra o una altra.

La principal funció de la Gua Sha, és estimular la circulació i el drenatge limfàtic, promovent un augment de l’oxigenació i nutrició cel•lular que estimularan la síntesi de col•lagen i elastina donant com a resultat una pell més ferma.

Un massatge més profund ens ajudarà a alliberar les tensions musculars provocades per l’estrès i per emocions continguda., esculpir i elevar les faccions, amb un efecte lífting immediat

En una sola sessió es nota els resultats amb efectes antiarrugues, redueix les ulleres i bosses oculars, , ulls més oberts, pell més il•luminada i relaxada.

Beneficis d’aquest massatge:

  • Redueix l’aparició d’arrugues i línies d’expressió.
  • Allisa i suavitza la pell.
  • Saneja la pell
  • Ajuda a drenar i desintoxicar.
  • Retorna la lluminositat a la pell.
  • Disminueix les bosses en la zona del contorn dels ulls.
  • Fa que les cremes i sèrums siguin molt més eficaces.

Però també, depenent de la pedra que utilitzis, pots potenciar els resultats

JADE VERD = Abundància. Era la joia imperial i s’utilitzava per a la fabricació de les figures ornamentals i religioses. També coneguda com a pedra del Ronyó, estimula l’eliminació de toxines activant la circulació limfàtica reduint la inflamació. En estar freda ajuda a drenar el per tant està molt recomanat per a tractar les bosses.

QUARS ROSA = Amor universal. La seva energia és suau i amorosa, ideal per a pells sensibles i seques.

QUARS BLANC = Claredat. Aporta harmonia i força, ideal per a pells seques, irritades, al•lèrgiques o hipersensibles i per a embarassades.

QUARS DE FOC = Vitalitat. Revitalitza, ideal per a pells amb imperfeccions i impureses.

AMETISTA = Calma. Ideal per a pells normals i mixtes, estressades i amb erupcions hormonals en mandíbula i barbeta.

FLUORITA ARC DE SANT MARTÍ = Equilibri, Pedra de neteja, purificació i equilibri. Ideal per a pells fotoenvellides.

Però com tota tècnica natural, necessita constància, i si la combines amb altres tècniques com el ioga facial i el automassatge, et sorprendràs dels resultats en el termini d’un mes.

MASSATGE GUA SHA de rejoveniment facial

Aquest ritual combina l’efectivitat d’un massatge manual estimulant, vigoritzant i drenant amb l’energia dels diferents minerals en forma de Gua Sha. Un ball de pedres calentes i fredes que esborraran la tensió facial del teu rostre i oxigenarà la teva pell.

Un Ritual de bellesa basat en la filosofia oriental, on el massatge facial amb Gua Sha, es combina amb diferents tècniques per a aconseguir l’equilibri i l’harmonia entre la bellesa i el benestar. S’alliberen tensions, emocions estancades que es reflecteixen en el rostre, s’eliminen toxines i retencions de líquids, per a deixar que tot flueixi, que la pell activi de nou totes les seves funcions i torni a lluir radiant, amb una notable disminució de les bosses, ulleres, línies d’expressió, així com un oval més esculpit i definit.

Ideal per a pells hipersensibles o amb acne.

 

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt