Antioxidants

Antioxidants + Protecció solar, són bàsics en la teva rutina diària i en qualsevol tractament i cosmètic per a tractar els signes d’envelliment com són la flaccidesa, arrugues i taques, ja que protegeixen les nostres cèl·lules de l’atac dels radicals lliures.

Avui vull donar-te a conèixer els beneficis d’un potent antioxidant com és el Chaga també conegut com a nas de carbó i que és l’ingredient principal del complement dietètic CHAGA ANTIOX, on va acompanyat en menor quantitat, de vitamina C, coure i seleni. Un còctel TOP, per a cuidar de TU i de la teva PELL.

El Chaga, és un fong paràsit en el bedoll blanc i altres arbres. El seu hàbitat preferent són els boscos de bedoll de Rússia, Corea, est o nord d’Europa, àrees nord dels Estats Units, a les muntanyes de Carolina del Nord i el Canadà.

Existeixen documents que proven l’ús medicinal del Chaga des de fa més de 2200 anys a la Xina. Mentre a Europa el consum s’inicia molt més tard, al voltant de 1600. Però no ha estat fins a la dècada de 1990 quan el seu ús s’ha popularitzat.

ALGUNS BENEFICIS DEL CHAGA: 

  • Enforteix el nostre sistema immunitari. El fong chaga és ric en betaglucans. Aquests són potents reguladors i moduladors del nostre sistema immunitari.Estimulen l’augment de leucòcits.
  • És un potent antimicrobià i antiviral
  • Ajuda a reduir el nivell de sucre en la sang.
  • És un excel·lent antioxidant. Té un alt contingut en fenols com els tanins i flavonoides i polifenols, antioxidants que protegeixen a les cèl·lules de l’oxidació causada pels  radicals lliures ajudant a reduir l’envelliment prematur.
  • Excel·lent fotoprotector. Gràcies al seu contingut en Vitamina D2 i melanina, ajuda a millorar la qualitat de la pell, protegir-la del mal causat pel sol i els raigs ultraviolats prevenint i retardant l’aparició d’arrugues i taques que apareixen en la pell a mesura que s’envelleix.
  • Protector cutani. Gràcies al seu efecte inhibidor de creixement cel·lular, la seva acció contra la psoriasis i altres afeccions cutànies està demostrada, en combatre    els efectes de la contaminació i l’estrès.
  • Tots aquests beneficis, es veuen potenciats en el CHAGA  ANTIOX, per la presència de Vitamina C, Coure i Seleni.

La vitamina C, és imprescindible per a la síntesi de col·lagen, ajudant per tant a la pell al fet que es vegi més ferma, així com més lluminosa ja que intervé en el bloqueig de l’enzim que causa la pigmentació i no hem d’oblidar que gràcies al seu poder antioxidant, protegeix a la teva pell de l’atac dels radicals lliures, que són partícips de l’envelliment prematur.

El Coure, afavoreix el manteniment dels sistemes nerviós i immunològic i, a més, té un efecte antioxidant 40 vegades superior al d’altres actius com la vitamina C. i és imprescindible per a la síntesi de col·lagen, Millorant l’aspecte de la pell envellida i augmentat el seu gruix, a més de la seva capacitat de mantenir la pell hidratada, la qual cosa és una acció preventiva a l’envelliment prematur.

És antibacterià, per la qual cosa ajuda a combatre infeccions i bacteris que puguin atacar a la pell, com l’acne, rosàcia i psoriasis.

El seleni és un oligoelement essencial que es troba present en molt petites quantitats en les nostres cèl·lules. Intervé en la producció d’enzims antioxidant que participen en el procés de prevenció del mal cel·lular, i intervé en funcions metabòliques essencials de l’organisme vinculades al sistema immunològic i hormonal.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt