Quins beneficis aporten els massatges relaxants?

Benvingut/da a el meravellós món dels massatges

Un Món perquè les possibilitats que ofereixen les diferents tècniques dels massatges són gairebé infinites i Meravellós perquè descobriràs grans plaers i beneficis que voldries haver-los descobert abans.

Podríem dir que hi ha un tipus de massatge per a cada necessitat, sigui terapèutic o relaxant, amb objectius estètics o esportius, corporals o localitzats en una zona del cos… Sigui quina sigui la necessitat, podem afirmar que hi ha el massatge que requereixes, el qual reduirà els efectes negatius que pateix el teu organisme.

Afegir que el massatge és una de les tècniques terapèutiques més antigues que es coneixen i, encara que va néixer amb l’objectiu de pal·liar certs dolors, actualment trobem massatges que s’adapten a qualsevol mena de necessitat, sigui emocional o física.

Els beneficis d’un bon massatge

Si hi ha un camí que inequívocament et porta fins al benestar, aquest és el que traça un bon massatge. Sens dubte, després de passar per les mans professionals d’Eva Grau en el nostre centre d’estètica a Andorra, notaràs, en el teu cos i ment, una sensació de benestar incomparable.

Segons la tipologia del massatge a què ens sotmetem, els beneficis els podríem enumerar de la següent manera:

 • Alleugen el dolor i milloren les lesions musculars.
 • Relaxen tensions i redueixen l’ansietat.
 • Ajuden al sistema immunitari.
 • Proporcionen elasticitat i fermesa a la pell.
 • Ajuden a millorar la circulació de la sang.
 • Ajuden a eliminar líquids retinguts.

Quins massatges trobaràs a Nutrireset, el teu centre d’estètica a Andorra?

Nutrireset realitzem les modalitats de massatges que necessites o et ve de gust. Després de passar per les nostres mans, experimentaràs grans sensacions i gaudiràs del benestar que anaves buscant.

Entre tots els que realitzem, et mostrem alguns dels més sol·licitats en el nostre centre:

 • Drenatge limfàtic corporal: Es realitza el massatge en diferents zones del cos per millorar la circulació de la limfa i el sistema limfàtic. Ajuda a l’eliminació de líquids.
 • Sculptural Face Massage: Una tècnica que modela a partir de l’estirament facial no invasiva, un mètode rejovenidor de manera natural, ràpida i efectiva.
 • Massatge Signature Gua ShaMassatge de rejoveniment facial a partir de friccions manuals per tal d’eliminar l’estrès i les tensions i portar una vida més saludable. Es basa en la filosofia oriental i barreja tècniques de diferents tipus de massatge.
 • Reflexologia podalS’apliquen pressions en els diferents punts de reflex aconseguint una reducció de l’estrès, una millora de la circulació, s’eliminen toxines i revitalitza el cos omplint d’energia.
 • Ritual Signature by Eva Grau:Una autèntica experiència de bellesa i benestar. Una barreja de sensacions que s’aconsegueixen gràcies a les tècniques ancestrals de massatges.
 • Massatge Relaxant d’esquenaTractament en cames, esquena i cervicals a base d’olis vegetals i essencials. Gràcies als seus aromes activem les cèl·lules nervioses que estimulen el cervell.
 • Massatge Kobido: Originari del Japó, combina tècniques i punts de Shiatsu, molt recomanable per recuperar i equilibrar l’energia del cos. Revitalitza la pell de la cara i s’obté més vitalitat, alliberant els músculs bloquejats de la cara i el coll.
 • Bellesa Perfecta i Natural: Pensat per recuperar la teva bellesa natural. Amb aquest massatge aconseguim una pell relaxada, lluminosa i oxigenada.
 • Beauty Exprés: Perfecte per a aquests temps que vivim en què el temps és or. Està pensat per mantenir la teva pell fresca, llisa i radiant.

A Nutrireset realitzem el massatge que necessites amb productes naturals

Tots els nostres tractaments es realitzen amb ingredients Bio, naturals i sense productes nocius per al nostre organisme. Sempre amb la intenció que gaudeixis del benestar que proporciona un massatge realitzat per les mans d’un/a professional.

Si la teva elecció és un massatge revitalitzant, amb els que efectuem aconseguiràs alliberar tensions, reduir l’estrès, alliberar molèsties o dolors musculars. Aconseguiràs tornar a l’organisme la vitalitat que necessita per afrontar el tràfec diari.

Si el que necessites és un massatge terapèutic, entre aquests, trobaràs els que són localitzats en diferents parts del cos o destinats a fer front a una malaltia concreta. És a dir, podem parlar de massatges descontracturants o, per exemple, els que es realitzen en crani, coll, cervical, abdomen, podal, perineal, etc.

Per a les embarassades o dones que han donat a llum recentment, vam realitzar massatges específics per enfortir i recuperar les zones més afectades per l’embaràs o el part.

Busquis el que busquis, la qual cosa necessites o el recomanat, en Nutrireset By Eva Grau, trobaràs el massatge que millor et senti.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, t’aconsellem i assessorem sobre qualsevol aspecte que et preocupi o t’interessi tractar. Volem ser el teu centre d’estètica de referència a Andorra i que gaudeixis de l’aspecte que desitges amb la salut que desitges.

Cistella de la compra
Desplaça cap amunt